Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
23 Ekim 2024
Haber
Anket
Harren Gruop, AVS, Esenyel Partners ve YAF Diesel’den yaza veda gecesi
Denizcilik sektörünün farklı alanlarında hizmet veren 4 firma birlikte yaz resepsiyonu düzenledi.

Ağır yük taşımacılığı, proje lojistiği, deniz mühendisliği, offshore operasyonları gibi hizmetler sunan Bremen merkezli Harren Gruop ile sektörün alanlarında önde gelen firmaları, AVS Global Ship Supply & Catering, YAF Diesel ve Esenyel Partners Rahmi Koç Müzesi’nde yaza veda gecesi düzenledi.



Geceye armatörler, brokerler ve sektördeki birçok firmadan temsilci katıldı.

Harren Group’un Türk firmalarına kendisini tanıtmasına da köprü olan etkinlikte sektörden isimler sohbet etme fırsatı buldu.

Gecenin açılış konuşmasını Can Bozyakalı yaparken ev sahibi firmaların temsilcileri sahneye gelerek misafirlerini selamladı.



YAF Diesel İş Geliştirme Sorumlusu Selin Güre, şirketin 2008 yılında Yusuf Kanıcı tarafından kurulduğunu hatırlatarak, bugün İstanbul, Çin, Kore, Almanya ve Dubai’deki ofisleri aracılığıyla dünyanın her yerine yedek parça satışı ve servis hizmeti verdiklerini ifade etti.

Güre, şu an İstanbul, Dubai ve Çin’deki depolarında 10 binden fazla yedek parçanın müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve dünyanın farklı limanlarındaki gemiler için hazır halde beklediğini dile getirdi. YAF Diesel olarak hizmetlerinin sadece yedek parça satışıyla sınırlı olmadığını, birçok uluslararası üreticinin de Türkiye temsilciliğini üstlendiklerini söyleyen Güre, halihazırda iki ayrı tersanede de 16 gemiyle yeni inşa faaliyetlerinin sürdüğünü kaydetti.

Güre, böyle bir etkinlikte HarrenGroup’la birlikte yer almaktan kıvanç duyduklarını ve HarrenGroup’un Türk denizcilik sektörüne olumlu yönde katkı sağlayacağına inançlarının tam olduğunu sözlerine ekledi.



Esenyel Partners adına ortağı Av. Türker Yıldırım, Harren Group, Yaf Diesel ve AVS ile birlikte bu etkinlikte yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi. Yıldırım konuşmasında 'Büyük işler büyük başlangıçlarla başlar' dedi ve davete katılanlara teşekkür etti.



HarrenGroup’un düzenlediği yaza veda gecesinde konuşan AVS Global Ship Supply & Catering Yönetim Kurulu Başkanı Abdülvahit Şimşek de AVS’nin gemilerin gıda ihtiyaçlarını karşıladıklarını hatırlatarak yaklaşık bin 500 limanda ayda ortalama 800 gemiye hizmet verdiklerini belirtti. Bugün dünyanın yüzde 70’inin dijital dönüşümünü tamamladığını ya da bu sürecin içinde olduğunu vurgulayan Şimşek, AVS’nin de dijital dönüşümden faydalandığını söyledi. Şimşek, konuşmasında AVS Global Supply’ın dijital dönüşüm sürecine eşlik eden Dynamics Ops firmasının katkılarını öne çıkardı. Ayrıca Dynamics Ops kurucusu Deniz Celan, denizcilik sektöründe hayata geçirilen başarılı dijital dönüşüm projelerini tanıtarak, sektördeki dijitalleşmenin önemini ve uygulama örneklerini paylaştı.

HarrenPartnersle ve diğer partnerlerle birlikte bu lansmanda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.



Harren Group Genel Müdürü Nils Aden, yeniden İstanbul'da olmaktan ve iş ortaklarıyla birlikte yaza veda etkinliğine ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Harren Partner tanıtımını içeren bir sunum gerçekleştiren Nils Aden, geceye katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Aden konusmasinda, Almanya merkezli Harren Group'un, özel sektöre ait dinamik bir lojistik ve deniz taşımacılığı şirketi olarak faaliyetlerine hız kesmeden devam ettigini söyledi. Harren Genel Müdürü, 30 yılı aşkın bir süredir sektördeki deneyimiyle Harren Group'un gemi ve mürettebat yönetimi, ticari kuru yük taşımacılığı ve ağır yük taşımacılığı gibi alanlarda müşteri odaklı ve bütüncül bir yaklaşım sergilediginden bahsetti.

Nils Aden, “Gemi yönetimi sıradan bir iş değildir. Milyonlarca dolarlık bir varlığın yönetimini üstlenen her gemi sahibi, yatırımının kazanca dönüşmesi için en iyisini hak ediyor. Biz de müşterilerimize bu hedefi gerçekleştirmelerinde destek oluyoruz” dedi.



Geceye katılan tüm davetlilerin beğenisini kazanan etkinlikte, davetliler uzun bir yaz mevsiminden birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.




Kaynak: 7deniz
Eklenme tarihi: 20.09.2024




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 SELEN Denizcilik
 NACİ SELİMOĞLU De..
 CHISIEL Dış Ticar..
 ATASOY Denizcilik..
 DEDEMAN Holding A..
 YAREN Denizcilik
 TAN Tanker
 EMİR Denizcilik
 ENKA İnşaat
 UMAR Denizcilik S..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim