Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
23 Ekim 2024
Haber
Anket
Üç yıllık gemi yolculuğu için her şeyini sattı: whatsapp mesajları nedeniyle gemiden atıldı
Dev bir kruvaziyer gemisi ile 3 yıllık dünya turu için varını yoğunu satan bir kadın, bu seyahat için 350 bin dolar ödeme yaptı. Ancak 68 yaşındaki kadının özel WhatsApp mesajlarının sızdırılması, yıllardır merakla beklediği gemiden kovulmasına neden oldu.



ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan boşanmış ve iki çocuk annesi Jenny Phoenix, Avrupa, Asya ve Amerika'yı kapsayan üç yıllık bir gemi seyahati için tüm birikimini sattı.

Telegraph'ın haberine göre; büyük gecikmelerin ardından seyahate başlayan kruvaziyer gemisinde yolculuk başlangıçta rüya gibiydi. Buna karşın Villa Vie Odyssey gemisinde yaşanan arızalar nedeniyle gemi, 3 ay boyunca hareket edemedi. Yolculuğun yeniden başlayacağının belirtilmesinin ardından heyecanlanan yolcular arasında bulunan 68 yaşındaki Jenny Phoenix, yolculuğun geri kalanında yeni eşyalar satın almak için Florida'da gezintiye çıkmaya karar verdi.

WHATSAPP MESAJLARI YÜZÜNDEN GEMİDEN ATILDI

Phoenix için yolculuktan kovulmasına neden olan olay ise, seyahate katılanların bulunduğu WhatsApp grubuna gönderdiği mesajlar oldu. Geminin daha fazla oyalanmaması ve hızlıca Miami'ye gitmesi için WhatsApp grubuna mesaj gönderen ve Avrupa'daki durakların pas geçileceğini söyleyen kadın, bu yalanının ardından grupta büyük bir kargaşaya yol açtı.



Phoenix'in yazdıkları bununla sınırlı değildi. Devasa geminin onarımından sorumlu olan şirketin, Belfast şehrinden yola çıktıktan sonra yeni bir bakım için gemiyi uzun süre bekleteceğini söyleyen ve kiralanan bazı kabinlerin mürettebat tarafından kullanıldığını iddia eden kadın, gemi sahibi şirketi çileden çıkardı.

Yolcuların büyük bir paniğe kapılmasına neden olan mesajların ardından "genel ahlaka aykırı davranış" gerekçesiyle seyahat gemisinden atılan Phoenix, 350 bin dolarlık ödemesini çöpe atmış oldu. Operasyon direktörü Cathy Villalba, konuya ilişkin Phoenix'e yolladığı mesajda "Sürekli dırdır etmeniz ve olumsuz davranmanız konusunda yolcularımızdan bir düzineden fazla mesaj aldık. Bu davranışlarla, diğer yolcular için seyahati katlanılamaz hale getiriyorsunuz. Geri bildirimler nedeniyle sözleşmenizi kalıcı olarak iptal etmemiz gerekiyor. Lütfen en kısa sürede gemiyi terk edin" ifadelerini kullandı.

Phoenix, bu bildiriye yanıt olarak ise "Asla kaba ya da saygısız olmadım ve hiçbir zaman kişisel saldırıda bulunmadım. Bunlar özel konuşmalardı, sosyal medyada hiçbir şey yayınlamadım" dedi.




Kaynak: Gerçekgündem
Eklenme tarihi: 20.09.2024




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 DEKAMAR
 SONAY Denizcilik ..
 BATU Shipping
 AMİRAL Maritime
 ONURHAN Denizcili..
 GÖCEK Yatçılık
 AE Medya Turizm İ..
 GOKTAS Yatcilik L..
 PAŞA I.T.S. Ltd.
 ÇAVUŞOĞLU Kara ve..
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim