Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
23 Ekim 2024
Haber
Anket
Marmaris Boat Show bugün başladı
Marmaris Uluslararası yat Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “Marmaris Boat Show-Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı” Marina’da kurulan etkinlik alanında kurdele kesimi ile başladı.



Marmaris Marina’da gerçekleşen, deniz araçları, yat ekipmanları ve aksesuarlarının yer aldığı Marmaris Boat Show’a, 50’ye yakın firma 100’ün üzerinde marka ile katılım sağladı.

Fuarın açılışına Datça Kaymakamı Murat Atıcı, Marmaris Ticaret Odası Başkan Vekili Görkem İnal, Marmaris Deniz Ticaret Odası başkanı Halil Bağlı, Marmaris Güney Ege Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Akın Coşkunlar, Marmaris İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Berker Dongul, Marmaris Liman başkanı Eray Aykanat, Marmaris Emniyet Müdürü Emre Alay, AK Parti İlçe Başkanı Muzaffer Aravi ve CHP İlçe başkanı Ömer Bozdemir katılım sağladı.

“Fuarımızı arttırarak önümüzdeki yıllarda devam edeceğiz”

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Başkanı Zafer Öznur “Boat Show’un açılış konuşmasını yapan “Marmaris Deniz Araçları ve Ekipmanları Fuarı'nın ikincisini yapmaktan gayet gururluyuz. Umarım fuarımızı arttırarak önümüzdeki yıllarda devam ettiririz. Fuar 4 gün sürecek ve sahnemizde oldukça yoğun bir programımız olacak. Herkesi programda bilgilendirme amaçlı bir takım eğitimler olacak. Onları dinlemek ve seyretmek için herkesi her gün programa uyarak buraya davet ediyorum. Bütün katılımcılara şimdiden başarılar, bol satışlar diliyorum”sözlerini ifade etti.

“Üreticilerin ve talep edenlerin bir araya geldiği önemli fuarların olması, ülke ekonomisi açısından çok önemli”

Marmaris Kaymakam vekili Datça Kaymakamı Murat Atıcı “Datça Kaymakamı ve Marmaris Kaymakamı genelde izin zamanlarında birbirine vekalet eder. Nurullah abimizin bu hafta İstanbul'da toplantıları vardı. Ondan dolayı bu hafta Marmaris'e vekaleten ben bakıyorum. Sizlere çok çok saygıları ve selamları var. Yarım saat önce konuştum kendileriyle. Bizzat katılmamı istedi değerli meslek büyüğüm abimin selamlarımı iletiyorum. Şöyle söyleyeyim ülke ekonomisinde fuarlarımızın, üreticilerin ve talep edenlerin bir araya geldiği önemli fuarların olması, ülke ekonomisi açısından çok önemli. Burada da ikincisi yapılıyor. Az önce başkanımızın da söylediği gibi inşallah, üçüncüsü, dördüncüsü, ardından geleneksel hale gelen Marmaris Boat Show Fuarı inşallah süregelen süreçlerde devam eder. Hem burada deniz severlerin yeni teknolojileri, yeni üretimleri yerinde görmesi için, hem üreticilerin kendi ürünlerini burada talep edenlere karşı durmaları için çok güzel bir fırsat. Emeği geçen bütün paydaşlara teşekkür ediyoruz. Hepsi sağ olsun, var olsun ilçemiz için. Marmaris zaten Muğla'nın parlayan yıldızlardan biri. Bu tarz güzel bir fuarın da burada yapılması da ayrıyeten bizleri mutlu etti. Hepinize saygılarımı sunuyorum. Bereketli, bol güzel, şen güzel bir şekilde geçecek fuar diliyorum” şeklinde konuştu.

Marmaris liman başkanı eray aykanat “öncelikle bu organizasyonu Marmaris Uluslararası yat kulübüne ve buraya katılım sağlayan herkese ülkemizin denizcilik faaliyetleri adına teşekkür ederim” dedi.

Marmaris eniz ticaret odası başkanı Halil Bağlı “İnşallah geçmişteki bizim sezon başı yaptığımız Boat Showlarımız, yat festivallerimiz vardı onların daha iyilerini yapmayı umut ederek hepinize teşekkür ediyorum”dedi.




Kaynak: marmarishaber
Eklenme tarihi: 12.10.2024




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 İSKELE Denizcilik..
 LİDER Denizcilik ..
 ÖZGÜR GÖRSEV Su S..
 ÇETİNKAYA Denizci..
 ÇAĞLAR Denizcilik
 S.S. Marmara Adas..
 ERENLER Denizcili..
 BERK Turizm Yatçı..
 EFEMAY Denizcilik..
 BERRAK Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim