Gemipersoneli.com - Reklam
Üye girişi
Kullanıcı adı:
Şifre:
Üye ol | Şifremi Unuttum
Menü
Ana Sayfa
Foto Galeri
İş Fırsatları
Haber Arşivi
Hakkımızda
Sistem Nasıl Çalışıyor
Üye İstatistikleri
Medyada Sitemiz
Mesaj Panosu
GEMİ VİDEOLARI
Gemici Belgesi
İletişim
İçerik
Bilgi bankası
Liman Başkanlıkları
CV Hakkında ipucu
Makaleler
Anket
Linkler


Share |
08 Eylül 2024
Haber
Anket
İzmit’e sahil güvenlik geliyor!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısında Plajyolu mevkiine yapılmak istenen sahil güvenlik birimiyle ilgili madde görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı gerçekleştiriliyor. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde mecliste daha önce 2021 yılında da görüşülen Sahil Güvenlik Komutanlığının Plajyolu’na liman ve sahil güvenlik birimi kurulması talebi, bir kez daha gündeme geldi. Liman ve sahil güvenlik birimiyle ilgili mecliste muhalefet şerhi konularak oy çokluğuyla kabul edildi.

“YER YANLIŞ”

Konuyla ilgili söz alan CHP Meclis Üyesi İlker Ulusoy “Konu daha önce de görüşüldü. Uygun görüş verilmemiş, meclisler değişildiği için herhâlde tekrar talepte bulunuldu. Açıkçası benim yer seçimi olarak uygun olmadığını düşünüyorum. Hemen karşı tarafta bir askeri alan var , Seymen’de var yine oralara konumlanabilirler diye düşünüyorum. Bir emsal ve 3 konutlaşma istiyorlar. Sahil güvenliği ile alakalı bir problem, karşı duruş yok. Ama yerle ilgili askeriyenin elinde bulunan yerlerden biri kullanılmalı dediğimiz için ret oyu veriyoruz.

“BURADA OLMASI DİSİPLİN GETİRİR”

Ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şunları söyledi: “Sahil güvenliğin burada olması lazım. Birçok faaliyeti var aslında. Kaçak balıkçılarla mücadele etmeden diğer gemi trafikleri ile alakalı birçok fonksiyonu icra ediyorlar.

DEVAMLILIK KALSIN

Yüzer iskelelerle bir park alanı oluşturmaya çalışıyoruz. Burada olması bir disiplin getirir diye düşünüyoruz. Diğer alanlar askeriyenin güvenlik mevzuları açısından bu alanın onlar açısından uygun olduğunu söyledik. Şehir hayatına zararı olmasın, yürüyüş yolunun devamlılığını bozmasın. Devamlılık kalsın dedik bu şartları kabul ettiler. İlk karşı çıkmamızın sebebi alanı tamamen kapatarak teklif getirmişlerdi yürüyüş yolu iptal oluyordu müzakere neticesinde iptal olmayacağına anlaştık.”




Kaynak: kocaelibarisgazetesi
Eklenme tarihi: 16.05.2024




Share |




YORUMLARINIZ




Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz


Adınız Soyadınız:
Başlık:
YORUMUNUZ:
Denizcilik mesleği ile ilgili ne düşünüyorsunuz
Çok güzel
Mecbur kalınca yapılacak bir iş
Zabit için iyi alt personel için kötü
Kesinlikle yapılmaz

Önceki Anketler
Kurumsal Üyelerimiz
 OCEAN Shipping Ap..
 DEDEMAN Holding A..
 AYKOP Gemi
 ADECCO Hizmet ve ..
 BANDIRA Maritime ..
 KAPTAN Denizcilik
 FERGÜN Denizcilik
 DEK Shipping
 MİLENYUM Denizcil..
 TAMİ Denizcilik
...


www.gemipersoneli.com   © Gemipersoneli.com - Tüm Hakları Saklıdır.  Kullanım Şartları  Gizlilik Prensipleri  İletişim