Feribottan denize atlayan genç kurtarıldı
Çanakkale ile Kilitbahir arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan feribottan denize atlayan genci, Çanakkale Boğazı'nda botla seyreden gemi acentesi personeli kurtardı.
Alınan bilgiye göre, Çanakkale İskelesi'nden hareket eden Alınteri-18 isimli feribota binen Ö.T (24), feribot kıyıdan ayrıldıktan bir süre sonra denize atladı.
Ö.T'nin atladığını gören bir yolcunun durumu bildirmesi üzerine Gemi Trafik Hizmetleriyle (VTS) irtibata geçen gemi kaptanı, telsizle yardım talebinde bulundu.
O sırada bölgeden geçen ve telsiz anonslarını duyan Falcon Gemi Acentesine ait botun personeli, denize atlayan kişinin yanına yaklaşarak can simidi attı ve Ö.T'yi karaya çıkarttı.
Gümrük İskelesi'nde bekleyen sağlık ekibi tarafından Çanakkale Devlet Hastanesine kaldırılan Ö.T'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Aşağıdaki bölüme haber ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz
Kurumsal Üyelerimiz
MILLENIUM Yachtin..
ÇEBİ Denizcilik
CENGİZ Denizcilik
ARKAS holding
S.S. Marmara Adas..
GÖCEK Yatçılık
MİDSHİP Maritime
DRAGUT Denizcilik
DEK Shipping
ÇEŞME Balik Turu
...